APOTEKE SARAJEVO

Informativni (Call) centar JU ''Apoteke Sarajevo'' - U službi svojih sugrađana

JU ''Apoteke Sarajevo'' već decenijama njeguje pouzdanost bogatog asortimana proizvoda i usluga

Informativni (Call) centar JU ''Apoteke Sarajevo''. APOTEKE SARAJEOVO

H. J. I. - N. Aj.

11.5.2023

Trebate stručan, pouzdan i provjeren savjet o lijekovima, njihovoj dostupnosti, primjeni, indikacijama i kontraindikacijama?

Sa težnjom da svojim sugrađanima uvijek pruži više, JU ''Apoteke Sarajevo'' obezbjedila je besplatne savjete farmaceuta informativnog (Call) centra koji je na raspolaganju našim sugrađanima svakim radnim danom od 08:00 do 20:00h, pozivom na broj telefona 033 22 33 99.

Iskoristite priliku i saznajte kako na pravilan način poboljšati i zaštititi svoje zdravlje i zdravlje vaše porodice. Nova saznanja potaknut će vas da proširite vidike i učinite potrebne promjene. Kada se jednom naviknete primjenjivati korisne savjete, činit ćete to uvijek.

Informativni (Call) centar JU ''Apoteke Sarajevo''

Uvijek u službi vašeg dobrog zdravlja!!!

Informativni (Call) centar JU ''Apoteke Sarajevo''

Uvijek u službi vašeg dobrog zdravlja!!!Informativni (Call) centar JU ''Apoteke Sarajevo''

Uvijek u službi vašeg dobrog zdravlja!!!JU ''Apoteke Sarajevo'' već decenijama njeguje pouzdanost bogatog asortimana proizvoda i usluga, oslanjajući se na stručno znanje i iskustvo osoblja kao nositelja razvoja poslovanja.

Ljubaznost, razumijevanje, strpljenje, tačna, profesionalna, pouzdana i brza informacija osnovni su postulati uspješnog, dugogodišnjeg poslovanja informativnog (Call) centra i svakodnevno rastućeg broja zadovoljnih i zahvalnih pacijenata.

Dežurne apoteke JU ''Apoteke Sarajevo''
JU ''Apoteke Sarajevo'', kao jedina apotekarska ustanova u Kantonu Sarajevo obezbjeđuje rad 11 dežurnih apoteka, koje su na raspolaganju sugrađanima 24 sata na dan, 7 dana u sedmici. 

Dežurne apoteke JU ''Apoteke Sarajevo''. APOTEKE SARAJEOVO

Dežurne apoteke:
Apoteka Baščaršija, Apoteka Marijin Dvor, Apoteka Novo Sarajevo, Apoteka Dobrinja, Apoteka Vogošća, Apoteka Ilidža, Apoteka Ilijaš, Apoteka Hadžići, Apoteka Hitna, Apoteka Kovačići i Apoteka Otoka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.