UŠTEDA S KARTICAMA

Sa Raiffeisen kreditnim karticama učinite zajedničku radost mogućom

Aplicirajte za Raiffeisen kreditne kartice i iskoristite brojne pogodnosti

Sa Raiffeisen kreditnim karticama učinite zajedničku radost mogućom. Raiffeisen banka

Marketing

16.2.2024

Svi klijenti koji do 31.03.2024. godine apliciraju za kreditnu karticu i odobrenom karticom obave kupovinu u minimalnom iznosu od 50 KM ostvaruju povrat novca u iznosu od 20 KM. Ponuda se odnosi na Visa Magic i Mastercard Shopping kreditne kartice, te na Visa Gold i Mastercard World Elite kreditne kartice. Povrat će klijentima biti izvršen na novu kreditnu karticu u roku od najviše 30 dana nakon što obave kupovinu.

Kako bismo ostvarenje želja učinili mogućim, za nove korisnike Raiffeisen kreditnih kartica smo pripremili posebnu pogodnost – povrat novca u iznosu od 20 KM u okviru ponude koja važi do kraja marta ove godine. Iz naše široke ponude klijenti mogu odabrati kreditnu karticu koja najbolje odgovara njihovim kupovnim navikama i započeti s lakšom kupovinom već sada. Uz povrat novca koji ih očekuje, vjerujemo da će na ovaj način klijenti imati više mogućnosti za zajedničku radost sa svojim najmilijim“, izjavio je Edin Hrnjica, član Uprave Raiffeisen banke.

Pored povrata novca Raiffeisen kreditne kartice klijentima donose niz drugih pogodnosti od kojih se izdvaja mogućnost kupovine ali podizanja gotovine na rate. Više informacija o ovoj ponudi saznajte na web stranici raiffeisenbank.ba, a aplicirati online za Raiffeisen kreditne kartice prema Vašem izboru možete brzo i jednostavno klikom na:

Visa Magic i Mastercard Shopping kreditne kartice
Visa Gold i Mastercard World Elite kreditne kartice

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.