BIH

Jahorina: Sunce i niže cijene privlače goste

Očekuju nove sniježne padavine

Srna

2.1.2015

Uslovi za skijanje na Jahorini danas su odlični, visina snijega je 65 centimetara, vrijeme je sunčano, a za skijaše su u funkciji šestosjedi Poljice, Ogorjelica i Skočine-Prača, te liftovi Poljice, Željo, Olimpik i bejbi lift na Poljicama.

"Narednih dana očekujemo nove snježne padavine, tako da će atomsfera na Jahorini i dalje biti idealna za provod za sve poklonike ove olimpijske ljepotice, a u to smo se uvjerili i sinoć na otvaranju noćnog skijanja", rekla je portparol "Jahorina" Ivana Lizdek.

Najstariji jahorinski skijaš Milomir Prović, istakla je ona, kao i direktor ski-staza Branislav Lolović, svečano su sinoć otvorili noćno skijanje na stazi Poljice, u prisustvu velikog broja gostiju koji su, osim skijanja, uživali i u prigodnom muzičkom programu, te logorskoj vatri i uz kuvano vino i rakiju.

Lizdek naglašava da su cijene u Hotelu "Bistrica" snižene za 20 posto, a popust gosti ovog hotela imaju i prilikom kupovine ski-pasa.

Portparol Olimpijskog centra "Jahorina" dodaje da je novogodišnja noć na Jahorini protekla svečano i u znaku dobrog raspoloženja, odlične zabave, značajnog broja gostiju, kao i fantastičnog vatrometa u ponoć koji su organizovali jahorinski hotelijeri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.