BIH

"Panorama" donosi intervjue sa Medihom Musliović, Giletom iz "Električnog orgazma" i Belmom Tvico-Stambol

Avaz.ba

28.10.2017

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 29. oktobra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Sjajna bh. glumica Mediha Musliović u intervjuu za "Dnevni avaz" otvoreno govori o karijeri, privatnom životu i stanju u društvu. U predstavi "Kralj Lir", rađenoj prema svjetskom klasiku Vilijama Šekspira, u režiji Slovenca Dijega de Brea, ona igra ulogu Gonerile.

- Nisam se našla i poistovijetila s ulogom, ali poznajem ovakve žene i porodice, jer je ovo priča o nama. Centralna tema je čovjek, vlast, moć... Postavlja se pitanja šta se dešava s ljudima onog trena kada iz ništa prijeđu, misleći sami, da su nešto. Mi to gledamo svakog dana i živimo to - rekla je Musliović.  

U intervjuu za "Dnevni avaz" Srđan Gojković Gile, frontmen "Električnog orgazma", govorio je o planovima grupe, trenutnoj muzičkoj sceni i značaju onoga čime se bavi u životu.

Pročitajte šta je legendarni Bogdan Boša Tanjević rekao o tome kako se osjeća u Sarajevu, gradu u kojem je stasao i proveo nezaboravne godine. 

Uspješna bh. dizajnerica Belma Tvico-Stambol, nakon povratka iz Pariza, ugostila je našu ekipu u svom studiju u srcu Baščaršije, starog dijela Sarajeva.

Čitajte još:

- Je li se Senad Bašić umorio od obaveza

Ketrin Denev, velika dama evropske kinematografije, proslavila 74. rođendan 

Argentina, zemlja u drugoj klimatskoj i vremenskoj zoni

Priču o slavnim osobama s velikim porodičnim naslijeđem  

Tijana Bogičević o životu u Americi, novom spotu, karijeri  

ĐANI VERSAČE - Bio je najveći hedonista među dizajnerima

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.