Ljetovanje uz našu novinu na hrvatskom primorju

"Dnevni avaz" od danas na Jadranu

M. H.

Najtiražniji i najutjecajniji dnevni list u Bosni i Hercegovini "Dnevni avaz" od danas je u prodaji i na Jadranskom primorju u Hrvatskoj. Tako će, kao i svake godine, naši poštovani čitaoci koji ljetuju u susjednoj Hrvatskoj “Dnevni avaz”, koji im nudi najbrže i najpouzdanije informacije, moći kupiti na kioscima u ljetovalištima duž Dubrovačke i Makarske rivijere, uključujući otoke Brač, Hvar i Korčulu te poluotok Pelješac.

Reporterske ekipe

Najtiražnija bh. novina na taj način postala je dostupna svojim vjernim čitaocima kojima je „Dnevni avaz“ nezaobilazno i omiljeno štivo dok se odmaraju u prelijepim mjestima duž Jadrana.

Tako i dok vrijeme provode izvan zemlje, na odmoru u susjednoj Hrvatskoj imaju sve relevantne informacije iz oblasti politike, sporta, društva... iz Bosne i Hercegovine.

A da je to tako, uvjerile su se ranijih godina i naše reporterske ekipe koje su, obilazeći mjesta na Jadranu, na plažama redovno susretale kupače koji su čitali najtiražniji bh. dnevni list.

Prodaja primjeraka

Također, i prodavači u trafikama prethodnih su godina govorili da sve primjerke „Avaza“ prodaju još rano ujutro. Novinari „Avaza“ i ove će ljetne turističke sezone, kao i svih ranijih, čitaocima donositi ekskluzivne reportaže s Jadrana.

NA VRH

Podijeli članak na