BIH

Radončić posjetio glavnog imama u Jajcu

Radončić s imamom Hadžićem

Piše: Press-centar SBB-a

18.8.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Predsjednik SBB-a i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić danas je u posjeti Srednjobosanskom kantonu, u općinama Jajce, Donji Vakuf i Bugojno.

Radončić je već imao sastanak s općinskim rukovodstvom SBB-a Jajce i članovima stranke.

Predsjednik SBB-a je u Jajcu položio cvijeće na Centralno šehidsko mezarje u haremu džamije Esme sultanije, nakon čega je posjetio glavnog imama u Jajcu Zehrudina Hadžića.

Tokom razgovora sa ef. Hadžićem bilo je riječi o položaju Islamske zajednice i muslimana te projektima koji su u toku i gdje je neophodna pomoć šire društvene zajednice.

Radončić je po dolasku u Donji Vakuf položio cvijeće na Centralno šehidsko mezarje, nakon čega je imao sastanak s članovima općinskog rukovodstva SBB-a, gdje se razgovaralo o aktuelnoj političkoj situaciji i pripremama za izbore.



Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Radončić u posjeti Donjem Vakufu


U Bugojnu je predsjednik SBB položio cvijeće na Centralno šehidsko mezarje i na spomen obilježje ubijenim Bošnjacima naselja Vrbanja.

Nakon toga, a prije stranačkog savjetovanja, Radončić je imao druženje i kafu sa članovima općinske organizacije SBB Bugojna, te sastanak sa načelnikom Bugojna Hasanom Ajkunićem u zgradi općine.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.