IZBORI 2018

Dodik: Apsurdno je Nikolu Špirića optužiti za korupciju

On nije bio u prilici da donese nijednu odluku

Dodik: Špirić je četiri godine bio u opoziciji

Fena

12.9.2018

SNSD je danas u Domu kulture u Trnovu održao predizbornu tribinu na kojoj je predstavio program i kandidate za predstojeće izbore.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović je rekla da je ponosna što će biti na čelu Republike Srpske. 

- Ponosna sam na vas što ste istrajali da opstanete ovdje u Trnovu u delikatnim uslovima. Ponosna sam na podršku koju imam od vas - rekla je Cvijanović. 

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik je rekao da je snaga SNSD u podršci koji ima kod naroda. 

- Moja snaga se zasniva na vašoj podršci. Iza nas je 12 godina mira i dodatne stabilnosti i razvoja Republike Srpslke pod vođstvom SNSD-a. Ovaj narod je pokazao svoju zrelost iako su nam sve ove godine stranci pokušavali da ogade političare, a za razliku od svojih država u kojima su izgrađivali i jačali lidere, kancelare i predsjednike - rekao je Dodik.

On je dodao da neće dozvoliti da se niko miješa u unutrašnja pitanja Republike Srpske.

- Mi nismo dozvolili nijednoj ambasadi da se upliće i miješa u naša unutrašnja pitanja, pa ni ambasadi i ambasadorki SAD. Apsurdno je da našeg poslanika Nikolu Špirića, koji je četiri godine bio u opoziciji i koji nije bio u prilici da donese nijednu odluku, optuži za korupciju - rekao je Dodik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.