IZBORI 2018.

Hadžija Šemsudin Kavazović: Radončić je možda najbolji Bošnjak kojeg sam u životu upoznao!

U prepunim dvoranama, građani masovno iskazali želju da se 7. oktobra dogodi historijska promjena

Press centar SBB-a

21.9.2018

Savez za bolju budućnost BiH sinoć je održao tri nova veličanstvena skupa. Dupke pune sale bile su u tri općine Tuzlanskog kantona, Doboj-Istoku, Gračanici i Lukavcu. 

- Zelena buržoazija laže da smo mi tobože loši muslimani i Bošnjaci i da je takav i naš predsjednik. A ja, s godinama i iskustvom koje imam, potpuno odgovorno kažem da je Fahrudin Radončić možda i najbolji Bošnjak kojeg sam u životu upoznao. U to sam se uvjerio i u ove četiri godine kao aktuelni federalni zastupnik SBB-a i neko ko barem jednom sedmično popije kafu s Radončićem - rekao je na skupu SBB-a u Gračanici hadžija Šemsudin Kavazović, nosilac liste SBB-a za Parlament FBiH.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+41

On je na taj način žestoko odgovorio na prozivke neodgovornih pojedinaca iz SDA koji SBB i Radončića pokušavaju diskreditirati najgnusnijim lažima.

- To je odgovoran čovjek kojem je samo na umu kako pomoći narodu, kako iskorijeniti siromaštvo i zaustaviti odlazak naših mladih. Bakir Izetbegović nije znao otići dalje od Ankare. Molim vas da podržite našeg predsjednika Radončića, jer je to čovjek koji ima viziju i sposobnost da ovo, govorim figurativno, sve preokrene, da pobijedimo ovu zelenu buržoaziju i da zemlju povede naprijed - rekao je Kavazović, praćen burnim aplauzima i skandiranjem.

Inače, na sva tri skupa, na kojima su predstavljeni kandidati SBB-a za sve nivoe vlasti, na kraju se prisutnim građanima obratio predsjednik SBB-a i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić, koji je rekao da ima dovoljno znanja i iskustva, međunarodnih veza i ličnog poznanstva s brojnim investitorima da BiH može povesti mnogo uspješnijim i boljim putem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.