NAJAVA

"Panorama" donosi intervju s Fikretom Vukalićem Fantomom, Goranom Baretom, glumačkom ekipom hit-predstave „Dame biraju“...

Avaz.ba

12.1.2019

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 13. januara, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. 

Legendarni producent Fikret Vukalić Fantom za „Dnevni avaz“ otkriva nepoznatu stranu muzičkih zvijezda te sve ono što se dešava iza kulisa. On već 40 godina radi i druži se s najvećim zvijezdama s ovih prostora i u svojoj biografiji ima bezbroj organiziranih koncerata.

- Kod njih ne postoji rivalstvo, oni sarađuju jedni s drugima. Merlin je napravio Čoli pjesmu „Kao moja mati“, pravo remek-djelo. Čola je sarađivao s Bregom, dok Brega čitav život izjavljuje da je Čola najveća zvijezda. Njih dvojicu spaja veliko drugarstvo, kad se ukaže prilika da se negdje sretnu, to prođe u istinskom druženju. Nikad niste mogli da doživite da je neko ružno za nekog nešto rekao.

Sve što niste znali o hit-predstavi „Dame biraju“, za koju režiju potpisuje Admir Glamočak, otkrila je sjajna glumačka ekipa Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Mak Čengić i Sanjin Arnautović za naš list.

Iako nije lako pet sjajnih glumaca okupiti na jednom mjestu, osim kada je zakazan termin predstave, naš trud i čekanje se isplatilo. Na Akademiji scenskih umjetnosti Sarajevo (ASU) dogovorili smo intervju, koji i nije baš klasičan.

Hrvatski roker Goran Bare (53) za sebe kaže da ne živi 100 posto rokenrol. Samo živi život kakav bi htio da mu bude. Kakvi su mu planovi za 2019., šta mu znači posljednji album, kako gleda na situaciju u regionu i svijetu i kako vidi mlađe generacije, otkrio je u intervjuu za „ Dnevni avaz“.

- Novac je za mene samo sredstvo kojim mogu život učiniti jednostavnijim. Sredstvo za kupovanje hrane, odjeće, plaćanje stanarine, pomaganje roditeljima i sinu. I to je to, novac ne znači ništa više za mene, jer da znači, bio bih kao Zdravko Čolić ili Goran Bregović, budite sigurni u to - otkrio je Bare.

Naslovnu stranu krasi fatalna Njemica Hajdi Klum, koja će uskoro treći put stati pred matičara sa 16 godina mlađim Tomom Kaulicom, gitaristom benda „Tokio Hotel“.

Čitajte još:

- MODNE PRIČE Marija Gracija Čiuri, inspirirana baletom, predstavila kolekciju za proljeće/ljeto 2019.

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE Zašto je austrijski Nesfild toliko privlačan brojnim turistima

- MOJA PRIČA Bosanac Marko Rudić o svom novom angažmanu

- ENTERIJER Uljepšavanje prostora podnim prostirkama

- GASTRONAUT Za nastanak praška za pecivo „kriva“ je ljubav

- PLAVA KRV Artur Čato preuzeo titulu najpoželjnijeg kraljevskog neženje

- INOVACIJE Najatraktivniji proizvod iz kompanije LG: Stiže prvi OLED TV

 s ekranom na izvlačenje


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.