NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Pomozite, moj sin je nestao

Avaz.ba

27.1.2019

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje apel Demira Mahmutćehajića - Pomozite, moj sin je nestao.  

Abdulah Zukić, bivši ministar poljoprivrede i šumarstva u Vladi Tuzlanskog kantona, član SDA, preksinoć je u Živinicama demolirao jedan kafić. Šta se tačno desilo, čitajte u našem listu. Šta je našem novinaru kazao Adnan Ćerimagić, analitičar Inicijative za evropsku stabilnost, nakon ratifikacije Prespanskog sporazuma?

Saznajte na koji način u posljednje vrijeme trgovci sve više varaju kupce te šta o svemu kažu iz udruženja potrošača. Koja svjetska sportistkinja je naša ličnost dana, saznajte u današnjem broju.

Na stranama Globusa bavimo se blokadom institucija u SAD te šta se dešava nakon što je pukla brana uz rudnik željeza u Brazilu.

Bili smo i na obilježavanju 77. godišnjice čuvenog Igmanskog marša. Rade Aleksić, sin trebinjskog heroja Srđana Aleksića, govori za naš list.

Snijeg koji već danima pada zadao je brojne probleme građanima širom naše zemlje. Saznajte gdje je najgora situacija, te šta saopćavaju iz općina čija su sela bukvalno zatrpana snijegom. Jučer je Doboj potresla vijest o tragičnoj smrti bivšeg rukometaša Sloge Gorana Stojića. Saznajte šta se i kako desilo ovom poznatom sportisti.

Na stranama Crne hronike pročitajte priču iz Bijeljine o ljubomornoj ženi koja je planirala ukloniti suparnicu. U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta. Izdvajamo razgovor s Ermedinom Demirovićem iz Almerije koji govori za naš list o svojoj trenutnoj formi i predstojećim utakmicama.

Predstavljamo portugalskog 19-godišnjeg nogometaša Žoaa Feliksa. Najavljujemo i drugo finale u Melburnu na Australian openu između velikih rivala Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

U današnjem broju "Dnevnog avaza“ donosimo prilog "Panorama" s brojnim aktuelnim i zanimljivim temama. Izdvajamo ekskluzivnu ispovijest s kćerkom bh. pjevača narodne muzike Kemala Malovčića, Editom Maditom Malovčić. Govorila nam je o tome u kakvom je odnosu s ocem te o svojoj internacionalnoj glumačkoj karijeri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.