NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Šta su otkrile kamere

Avaz.ba

8.2.2019

''Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, donosi kako je prevarant u službi MUP-a Kantona Sarajevo i policajcima naplaćivao lažnu taksu od 150 maraka. Samo u „Dnevnom avazu“ objavljujemo ime neviđenog prevaranta.

Saznali smo i šta su kamere u prodavnici u Podorašcu zabilježile prilikom ubistva Sauda Sultanića. Istražitelji ekskluzivno za naš list prepričavaju snimak brutalnog ubistva koje je počinio višestruki ubica Edin Gačić.

Ugledni novinar Bakir Hadžiomerović u današnjoj „Minuti“ piše gdje je nestala postizborna odlučnost ljevičara da SDA istjeraju iz vlasti.

Donosimo i nastavak trakavice u Federalnoj upravi policije. Koga je ministar Aljoša Čampara usmeno predložio, a ko kao prvorangirani nije izabran.

Objavljujemo i intervju s Peđom Kojovićem, predsjednikom Naše stranke.

Na stranama globusa objavljujemo sve detalje sukoba Francuske i Italije. Zašto je Pariz povukao ambasadora iz Rima? Koga podržava Mateo Salvini, zamjenik premijera Italije?

Donosimo i analizu akademika Muhameda Filipovića koji Željka Komšića naziva političkim iznogudom.

Umjetnik Braco Dimitrijević za „Avaz“ govori o dodjeli nagrade „Vojo Dimitrijević“.

Otvaranje Aladža džamije najavljeno je za 4. maj.

Gripa odnosi živote. Virus se širi. Ima li razloga za zabrinutost?

Kantonalni sud u Bihaću izrekao je presudu Sabahudinu Veliću, krajiškom kanibalu. Objavljujemo i jezive detalje iskaza učenika Osnovne škole „Ivo Andrić“ iz Prnjavora.

Na stranama sporta donosimo intervju s brazilskim stručnjakom Miltonom Mendešom. Asmir Begović je u svađi s trenerom Bornmuta Edijem Houom. Navodno, došlo i do incidenta na treningu.

Naši novinari donose priču o junacima sarajevske bajke iz 1984. godine i Zimskih olimpijskih igara.

Danas u „Dnevnom avazu“ i prilog ''TV Extra''.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.