BEOGRAD Objavio fotografije na Facebooku

Stefanović: Naser Orić nije ušao u Srbiju, da jeste, odmah bi ga uhapsili

Srna

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da bivši ratni komandant Armije BiH u Srebrenici Naser Orić nije ušao u Srbiju, kao što je objavio na svom Facebook profilu.

- Naser Orić nije ušao u Srbiju. Za njim je raspisana potjernica i istog trenutka kada bi kročio na naš teritorij, bio bi uhapšen. Pošto to dobro zna, siguran sam da on ne dolazi ni na 50 kilometara od granice sa Srbijom, a kamoli da prelazi u našu zemlju - rekao je Stefanović.

Povodom fotografija koje je Orić objavio, navodno, iz restorana u Užicu, Stefanović je rekao da je očigledno da se na fotografiji vidi tradicionalno istočnjačko posuđe, čija je upotreba uobičajena u Sarajevu, ali ne i u Užicu.

On je naveo kako bi posebno čudno bilo da restorani u Užicu služe vodu "Olimpija", koja se jasno može vidjeti na Orićevoj fotografiji, a takvu vodu služe u sarajevskim restoranima i nema je na tržištu Srbije.

- Pošto vidim da Naser Orić čezne za turističkom ponudom Srbije, za njega imam posebnu preporuku, što prije da vidi unutrašnjost zatvora u Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Požarevcu ili Nišu - rekao je Stefanović za Kurir.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na