NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Dječaci svirepo ubili dvoje staraca

Avaz.ba

24.3.2019

''Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, donosi detalje stravičnog zločina u Krajini.

  Pročitajte kako su maloljetnici, od kojih je jedan rođak ubijenih, brutalno lopatom i šrafcigerom ubili supružnike Đogić Salku i Fatimu. Šta je motiv ovog ubistva koji je potresao Veliku Kladušu i šta su ubice priznale policiji. Otkrivamo i šta su ukrali, koliko je para pronađeno i šta su uradili s automobilom Đogića. Jedan od ubica čak je i deportiran iz Amerike. 

Saznajte i kakva je sudbina sedmomjesečne bebe Ajdine Osmanović i zašto još nikada nije ukopana. Potresne detalje otkriva Belma Ahmagić, direktorica Dječijeg doma „Bjelave“.

Naš kolumnista Erol Avdović u Komentaru dana donosi naslov „Islamofobija“.

Saznajte i zašto su KCUS i Sebija Izetbegović kažnjeni sa 1.500 maraka, šta je sa sarajevskim ugostiteljima koji su hapšeni u akciji „Kasa“, ko se nije javio policiji i zašto su zatvoreni pojedini lokali.

Otkrivamo i koliko Vlada FBiH mora isplatiti službenicima u FBiH na osnovu sudskih presuda. Šta kažu u Sindikatu, a šta u Vladi. Kakva je uloga premijera Fadila Novalića.

Na stranama Globusa donosimo priču o tome kako je poražena Islamska država i kako je okončana posljednja bitka u gradu Baguz u Siriji.

Istražili smo šta će biti s osuđenim ratnim zločincem Radovanom Karadžićem. Koliko će ostati u Sheveningenu i gdje bi mogao služiti kaznu.

Pročitajte i koliko radnika radi na izgradnji dionice na Koridoru 5C, Drivuša Donja Gračanica kod Zenice. Kada će ova dionica biti završena i šta kažu izvođači radova.

Novinari Crne hronike bili su u patroli s pripadnicima Policijske stanice Centar. Šta su zatekli na terenu, ko je priveden, a ko je prijetio da će polupati kafanu.

U sportu donosimo kako su ''Zmajevi'' na Grbavici pobijedili Armeniju. Ko je dao golove, kakve su ostale utakmice iz naše grupe i koji je naredni protivnik nogometne selekcije u Zenici.

Saznajte i koji velikan želi Miralem Pjanića i šta će biti od transfera.

Donosimo uvijek zanimljivi prilog „Panorama“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.