PORUKE

Dodik u Istočnom Sarajevu: Sve što je urađeno u ovom gradu, dio je politike SNSD-a

On je ponovio da političari vrijede onoliko koliko mogu pokazati šta su ostavili iza sebe

Milorad Dodik. Arhiv

Srna

15.4.2019

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Istočnom Sarajevu da je sve što je urađeno u ovom gradu dio politike SNSD-a. 

- Imamo šta ovdje pokazati. Gotovo da nema nijednog objekta koji je izgrađen, a da u tome nije učestvovao SNSD – od gradske kuće, preko vrtića, muzeja, puteva, pozorišta, trga, dvorane, pa do bolnice - izjavio je Dodik novinarima pred početak sjednice Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo kojoj je prisustvovao.

On je ponovio da političari vrijede onoliko koliko mogu pokazati šta su ostavili iza sebe, dodajući da SNSD u Istočnom Sarajevu ostavlja riješena značajna pitanja.

- Približavamo se onome što moramo činiti još više, a to je da osiguramo što je više moguće realno održivih i dobro plaćenih radnih mjesta. Uvjeren sam da će naša politika naći odgovor i na to pitanje i da ćemo moći, djelujući ovdje, osigurati stabilnost, mir, razvoj i prosperitet grada Istočno Sarajevo - istakao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo Ljubiša Ćosić rekao je da je Dodik željom da prisustvuje sastanku iskazao opredijeljenost SNSD-a da još više gradi i razvija Istočno Sarajevo kako u pogledu zakonskih rješenja koja tretiraju ovaj grad tako i u pogledu svega što je do sada urađeno, a odnosi se na veliki broj infrastrukturnih projekata, realiziranih na ovom području.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.