ZNAK ZAHVALNOSTI

Goraždani uručili "Avazu" zahvalnicu zbog Džejle Ramović

Sve vrijeme dok je takmičenje trajalo, Džejla je imala veliku podršku „Avaza“, rekao Imamović

Krajišnik i Imamović s glavnim urednikom "Dnevnog avaza" Kenanom Kešmerom. M. Kadrić

Piše: Fu. M.

24.7.2019

Ernest Imamović i Nasko Krajišnik iz Goražda posjetili su danas redakciju „Dnevnog avaza“ da bi u ime građana koji su nedavno u ovom gradu organizirali doček pobjednice „Zvezda Granda“ Džejle Ramović glavnom i odgovornom uredniku našeg lista Kenanu Kešmeru uručili zahvalnicu.

- Dokazali smo da za samo sedam dana možemo organizirati onakav spektakularan doček, a potom i koncert Džejle i njene mentorice sa „Zvezda Granda“ Marije Šerifović. Sve vrijeme i dok je takmičenje trajalo, Džejla je imala veliku podršku „Avaza“, a bili ste i naši partneri prilikom organizacije dočeka, pa smo zbog toga odlučili da najtiražnijem listu zahvalimo – kazao je Imamović.

Na kraju je dodao da su reakcije Goraždana na koncert Džejle i Marije bile vrlo pozitivne.

- Tog dana u Goraždu je bilo mnogo građana iz drugih mjesta s područja istočne Bosne. Džejla je dokazala da je pravi ambasador ne samo Goražda već i cijele BiH – istakao je Imamović.

Kešmer je u ime redakcije "Avaza" zahvalio građanima Goražda na tome što su prepoznali podršku koju je "Avaz" davao Džejli Ramović te istakao da će ova kompanija i ubuduće podržavati sve talente iz BiH.

Građani Goražda zahvalnicu su uručili i utemeljitelju "Dnevnog avaza" Fahrudinu Radončiću.

Detalj s dočeka Džejle Ramović u Goraždu. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.