NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Zarađuju na bolesnoj djeci!?

Avaz.ba

29.7.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 29.7.2019. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju donosi priču o planu nabavki za institucije BiH, u kojoj se, između ostalog, navode tačni iznosi izdvojeni za hranu, piće, opremu... 

Saznajemo koliko se djece iz BiH s urođenim srčanim manama  liječilo prošle godine u inozemstvu. Pročitajte i komentar dana Bakira Hadžiomerovića.

Prema statistikama, cijene osnovnih životnih namirnica ne miruju, a pročitajte u kojem je bh. gradu hrana najskuplja.

Ličnost dana je Esma Palić, a saznajte i zašto.

Pročitajte intervju s Nerminom Nikšićem, predsjednikom SDP-a BiH.

Na stranama Globusa čitajte zašto je Aleksej Navaljni nakon hapšenja i presude dobio misterioznu bolest.

Pročitajte sve detalje jučerašnjeg najmasovnijeg teferiča u državi te s tradicionalnih 453. skokova sa Starog mosta u Mostaru.

Novinari Crne hronike donose priču o Novi Tomiću, koji je medvjeda, nakon što mu je odgrizao stopalo, ubio. Saznajte nove detalje krvavog sukoba supružnika u naselju Ciglane te šta su porodica i prijatelji Denisa Sadikovića kazali.

Na stranam Jet seta pročitajte razgovor sa Slobodanom Veljkovićem, alias Cobyjem, te šta nam je kazao uoči spektakla „Born in Ghetto“.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta. Zenički stadion Kamberovića polje ugostio je još jednom elitu bh. atletike. Čitajte zašto je transfer kapitena naše reprezentacije Edina Džeke još na čekanju.

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" donosimo i redovne priloge "Sport" i "Bh. biznis".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.