NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Izrešetao sina i šokirao policiju

Saznajte zbog čega je otac Sulejman Burzić ubio sina Vernesa u mjestu Šepići kod Cazina

Avaz.ba

16.8.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 16.8.2019.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, donosi sve detalje o jezivoj tragediji koja je jučer uznemirila Krajinu. Saznajte zbog čega je Sulejman Burzić ubio sina Vernesa u mjestu Šepići kod Cazina.

Koliko je otac Sulejman ispalio metaka u sina Vernesa i šta je na prvom saslušanju rekao policiji. Mještani su u šoku, šta kažu komšije, šta bi mogao bit motiv ubistva...

Saznajte prijeti li BiH nova recesija i šta o tome kažu ekonomski analitičari. Zbog čega strahuje Njemačka i hoće li se kriza odraziti na našu državu.

Naš ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović u novoj ''Minuti'' donosi naslov „Pljačka im materina“.

Donosimo i ekskluzivan razgovor s kapetanom Oružanih snaga BiH Emirom Zoljem, koji je bio šest mjeseci u mirovnoj misiji u Afganistanu, u jednoj od najopasnijih baza u toj zemlji.

Šta bh. vojnici rade u vojnoj bazi Bagram, koji su im zadaci, koga čuvaju i koliko ih se nalazi, saznajte u današnjem broju našeg lista.

Pročitajte zbog čega Milorad Dodik ne želi da razgovara s Amerikancima o pitanju Godišnjeg nacionalnog programa ANP-a, kada će biti formirano Vijeće ministara i hoće li biti sjednice Predsjedništva BiH u utorak, 20. avgusta.

Na stranama Globusa saznajte zbog čega su uhapšeni vlasnik i kapetan broda u Hrvatskoj te šta su pokazali rezultati autopsije tijela američkog milijardera Džefrija Epstejna.

Bili smo i na najzahtjevnijem projektu Koridora 5C koji će biti gotov u septembru. Radnici rade punom parom, Federacija BiH dobiva nove kilometre autoputa.

Otkrivamo i zašto za Dječiju kuhinju u Tuzli politika nema dovoljno novca.

Saznajte i šta se jučer dešavalo u Općinskom sudu u Sarajevu. Kako su sudske klupe prštale od silikona.

Danas počinje festivalska groznica. Pročitajte sve o jubilarnom Sarajevo Film Festivalu. Ko su specijalni gosti, ko dolazi u Sarajevo...

Sportske strane rezervirane su za utakmice bh. klubova u evropskim takmičenjima i reakcije na nastupe Sarajeva i Zrinjskog u Evropi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.