NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Stiže novi val, BiH nespremna

Avaz.ba
08.09.2019 06:26
  • Naslovnica "Dnevnog avaza" za 07.09.2019
    Naslovnica "Dnevnog avaza" za 07.09.2019 Foto: (Avaz)

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik donosi priču u novoj migrantskoj ruti i da li je naša država spremna za novi val migranata.

Saznajte i zbog čega rudari iz Zenice ne žele sići u jamu, zašto bojkotiraju rad i ko su krivci za ovu situaciju. Kako će se ova situacija odraziti na poslovanje rudnika i hoće li reagirati Vlada Federacije.

U komentaru dana pročitajte hoće li se konačno stati ukraj malverzacijama s javnim nabavkama i šta će donijeti novi Zakon.

Bili smo na licu mjesta na manifestaciji „Dani tradicionalne porodice“, koja je održana dan uoči današnje prve bh. povorke ponosa. Šta su poručili organizatori i koliko je građana učestovalo u šetnji protiv gej parade. Šta je navedeno u proglasu organizatora, ko je sve došao da podrži ovu manifestaciju.

Pročitajte i koje su poruke Saliha Foče, uglednog profesora Filozofskog fakulteta u Sarajevu. Koji je njegov stav u vezi neformiranja vlasti, šta misli o paradi ponosa...

Donosimo i alarmantne podatke o sve većem broju mladih koji su postali ovisni o kockanju. Šta kažu stručnjaci zbog čega je dobna granica sve niža i kako na vrijeme otkriti probleme.

Na stranama Globusa saznajte zbog čega su jučer vojnici iz Srbije vraćeni s granice u Hrvatskoj. Ko im je zabranio ulazak i kakve su reakcije iz Beograda i Zagreba.

Doznajte i kako se zaštiti od gripe i šta kažu stručnjaci pred jesenju sezonu i kako je kiša prouzrokovala velike probleme stanovnicima Mostara.

Novinari Crne hronike donose priču o novoj drogi koja se pojavila na crnom tržištu BiH. Kako se krijumčari i koliko košta, kako je otkriti i kakve je probleme napravili bh. inspektorima.

Sportske strane rezervirane su za utakmice nogometnih Zmajeva. Samo pobjeda protiv Armenije drži u životu bh. nogometaše. Kakva je poruka selektora Roberta Prosinečkog.

Danas donosimo uvijek zanimljivi prilog „Panorama“

Donosimo niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. Pjevačica Rialda Karahasanović u ispovijesti za „Dnevni avaz" veoma iskreno je govorila zašto je otišla iz Sarajeva, kako izgleda njen život u Beogradu.

Komentari

NA VRH