TUGA Tragedija se dogodila 14. maja

Roditeljima je najteže: Dječak Ibrahim, koji je pao u nabujali potok prije četiri mjeseca, još uvijek nije pronađen

Kobnog dana je šestogodišnji dječak Ibrahim vozeći bicikl pao s mostića ispred porodične kuće u nabujali Mračajski potok, otkad mu se gubi svaki trag

Avaz.ba

Porodica nestalog dječaka

Foto: Avaz


Više od četiri mjeseca, roditelji dječaka Ibrahima koji je pao u nabujali potok ispred porodične kuće u naselju Begov Han, traže tijelo svog djeteta. Nažalost, još uvijek bezuspješno. 

- Od 14. maja, kada je moj sin pao u nabujali Mračajski potok ispred kuće prije više od tri mjeseca, za mene i moju porodicu život je stao - kazao je nedavno za Dnevni avaz otac Amel Mešeljević. 

Kobnog dana je šestogodišnji dječak Ibrahim vozeći bicikl pao s mostića ispred porodične kuće u nabujali Mračajski potok, otkad mu se gubi svaki trag.

Osim telefonskog kontakta s Civilnom zaštitom Žepče, niko i ne traži njegovo sina. 

- Čas je, kao, voda mutna, čas plitka. Da je to sin nekog jakog u državi, sve bi bilo drugačije. Ali, ne odustajem. Idem, tražim ga, sam, svaki dan. Pomognu i rođaci, lakše bude kad su tu. Niko ne zna kako mi je, hodam rijekom i tražim sina u dubinama vode, nadam se ugledat ću ga, izbacit će ga voda, ali još ga nema – kazao je nedavno Amel.

Više o:

Poplave Begov Han
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na