NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Haos u Krajini

Pročitajte i ekskluzivni intervju s defanzivcem atinskog AEK-a Ognjenom Vranješom

Piše: Avaz.ba

22.10.2019

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo kako je izgledao jučerašnji dan u Vučjaku, šta kažu migranti koji se nalaze u kampu te šta se to dešavalo na sastanku Štaba za migracije. 

Pročitajte i novi skandal Vlade Kantona Sarajevo. U subotu se otkriva spomen-obilježje ubijenim policajcima Adisu Šehoviću i Davoru Vujinoviću. Istog dana u dvorani „Ramiz Salčin“ na Mojmilu bit će održan i 1. memorijalni turnir u malom nogometu „Adis i Davor“, a Vlada je odbila finansijski podržati održavanje ovog turnira.

Razgovarali smo s Davorinom Primorcem, direktorom BHANSA-e. Pročitajte šta je rekao o preuzimanju kontrole neba.

Ličnost dana je Sadik ef. Fazlagić, koji je organizirao akciju za primjer dugima.

"Samo kod nas" je rubrika koja bi se mogla puniti svaki dan. Posljednji primjer apsurda jeste Izvozno-kreditna agencija BiH, kojoj prijeti blokada računa i kolaps zbog tužbi koje su pokrenute protiv ove državne agencije. Detaljnije donosimo u printanom izdanju najtiražnije novine.

Istražili smo i ko će pobijediti u igri mačke i miša na Aerodromu Mostar.

Devet sela u okolici Foče konačno je dobilo struju, pročitajte šta kažu mještani, a ne propustite i nastavak velike akcije najčitanijeg medija u BiH. Pročitajte kako je bilo u Centru za srce BH u Tuzli, koji je u procesu transformacije i uvođenja novih kliničkih disciplina, bez dileme se uključio u akciju „Avaza“ i našim vjernim čitaocima omogućio besplatne preglede koji su jučer započeli na Gastroenterološkom odjelu.

Na stranama Crne hronike otkrivamo to policiju i tužilaštvo odvlači od ubice Lane Bijedić te kakva je uloga Vidovitog Milana.

Duško Kuliš snimio je pjesmu „Sarajevski galeb“, a otkrivamo kome ju je posvetio.

Ekskluzivno za naš list govorilo je Ognjen Vranješ. Defanzivac atinskog AEK-a već skoro godinu ne daje nikakve izjave za medije iz regiona, u ekskluzivnom intervjuu za „Dnevni avaz“ osvrnuo se na naš državni tim, povratak u AEK, Atinu, ali i na banjalučki Borac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.