NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Spriječen ulazak 13.000 migranata

Na stranicama Jet seta pročitajte razgovor s glumačkom zvijezdom Tarikom Filipovićem

Piše: Avaz.ba

11.1.2020

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 11. januar 2020.. Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg bh. dnevnog lista, pročitajte koliko je prošle godine spriječeno ulazaka migranata u BiH, o strukturi državljanstava vraćenih osoba i odakle migranti najčešće ulaze.

Pročitajte i komentar dana našeg novinara Admira Jamakovića, koji je pisao o tome šta ubija građane BiH.

Saznajte i šta Marko Trifković, koji je bio u bijegu od avgusta prošle godine, zna o ubistvu dvojice sarajevskih policajaca. Na čijem je spisku Trifković i zašto ga Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo smatra umiješanim u ubistva.

Pročitajte razgovor s Toninom Piculom, hrvatskim poslanikom u Evropskom parlamentu i novim izvjestiocem za Crnu Goru. Picula je govorio o tome šta se očekuje od BiH te o odnosu naše države s Hrvatskom.

Donosimo vam i najnoviji izvještaj Svjetske banke o lakoći poslovanja u BiH te šta je sve potrebno za otvaranje firme, kao i koliko je vremena potrebno.

Istraživali smo i kakva su prava građana koji ne mogu u penziju, a ne mogu se ni zaposliti.

Saznajte koliko je u šest mjeseci prošle godine BiH uvezla kilograma voća i povrća i u kojoj vrijednosti te kakve to muke zadaje domaćim proizvođačima.

Na stranicama Crne hronike pročitajte šta je Denis Sadiković, koji je uhapšen u Sarajevu, jer ga je djevojka prijavila da ju je tri dana držao u stanu protiv njene volje, kazao inspektorima nakon hapšenja. Osim toga, pročitajte i ispovijest oca Amara Kozlića Alije Kozlića, koji je već tri godine u agoniji otkako je njegov sin nestao.

Šta to boli Tarika Filipovića, kad dolazi u Sarajevo i da li postoji uloga koja mu je obilježila karijeru, možete pročitati na stranicama Jet seta. 

Na sportskim stranicama saznajte hoće li se Senad Lulić vratiti u reprezentaciju i brojne druge zanimljive vijesti iz svijeta sporta.

Donosimo vam i redovan prilog "Sedmica".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.