NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Stranci iz rizičnih zemalja ne mogu u BiH

Ekonomisti i analitičari nisu optimisti - svijet ulazi u recesiju

Avaz.ba

11.3.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi detalje odluke Ministarstva sigurnosti BiH da je zbog koronavirusa strancima iz rizičnih zemalja zabranjen ulazak u BiH. 

Istražujemo kakve probleme, osim zdravstvenih, donosi epidemija koronavirusa. Ekonomisti i analitičari nisu optimisti - svijet ulazi u recesiju.

Rusmir Mesihović, ministar zdravstva KS, govorio je za "Avaz" o koronavirusu. Pročitajte šta je najvažnije uraditi u ovom trenutku kada je ovaj opasni virus zahvatio region i BiH.

Povratnici iz Sirije uskoro će se naći u sudskim klupama, a više o ovome pročitajte u današnjem "Avazu".

Donosimo i sve o novim propisima kada je riječ o dronovima. Ove male letjelice više neće biti "slobodne ptice na nebu".

Mustafa Čobo uživa u reparaciji "Zastavinih" automobila, a u "Avazu" možete pročitati kolika je njegova ljubav prema ovim vozilima.

Detalje akcije SIPA-e u kojoj je pala narkomafija i u kojoj su oduzete tri tone skanka možete pročitati na stranama Crne hronike.

"Avaz" saznaje da je u Celju pao drugi čovjek tuzlanskog podzemlja. Sve o hapšenju Elvisa Hamzića pročitajte u našem listu.

Koronavirus prijeti i reprezentaciji BiH, a bh. igrači iz Italije dolaze na okupljanje. Hoće li i na koji način ovaj virus utjecati i na "Zmajeve", pratite u našem listu.

U današnjem "Avazu" pročitajte i redovan i interesantan prilog "Porodica i zdravlje".





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.