KORONA-PARTY

Bonske ovlasti Slađane Mandić: Smijenila više ljudi nego Incko

Halid ramazan šerif mubarek olsun, jedna je od čestitki s aluzijom na sveti muslimanski mjesec

A. Ču.

5.5.2020

Salve satiričnih komentara i vizuala - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Nema šta od sinoć, kako je u javnost procurio snimak terevenke u sarajevskom "Golf klubu" gdje se skupio djelić kreme bh. društva, od dekana, profesora, doktora do eminentnijih narodnih pjevača, nije proisteklo iz umova bh. građana na društvenim mrežama.

Prosto je oduševljavajuća količina visprenosti i spremnosti naših građana, očito prepunih duha koliko i jala, da u sekundi proizvedu brojne šale. I samo što su s tapeta sišli Fikret Hodžić i Fahrudin Solak, eto raji novog povoda za šegu i "mezećenje" glavnih protagonista rođendanskog sijela. 

Društvene mreže vrve, pa je tako Abdulah Skaka "razočaran ponašanjem Halida Muslimovića". 

- Halid ramazan šerif mubarek olsun - jedna je od čestitki s aluzijom na sveti muslimanski mjesec.

Poseban osvrt šereti na društvenim mrežama imali su na epohalnu glupost Slađane Mandić, pojedincu kojem neka je na čast što je to snimala, kako reče Šerif Konjević.

"Obezglavi Slađa bosansku estradu ko Staljin sovjetsku armiju", "Smijenila Slađa više političara nego Incko, iskoristila bonske ovlasti", "Da ne bude zabune:  Hari je Varešanović, a Slađana je Mata Hari", neki su od komentara.

Također, pojavili su se i brojni vizuali koji na različite načine karikiraju skup koji je naišao na oštre kritike i pokude.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.