NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Razlučiti pravdu od nepravde

Vlada FBiH zvanično je zatražila od Pravobranilaštva FBiH da preispita sporni ugovor između Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) i firme „Srebrena malina“ o nabavci respiratora iz Kine, s mogućnošću poništavanja ovog ugovora

Piše: Avaz.ba

25.5.2020

Naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi: Muslimani širom svijeta obilježili Ramazanski bajram. Centralna svečanost održana u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu.

Reis-l-uleme ef. Kavazovića u bajramskoj hutbi poručio: Razlučiti pravdu od nepravde.

Komentar dana napisala je Almasa Hodžić.

Vlada FBiH zvanično je zatražila od Pravobranilaštva FBiH da preispita sporni ugovor između Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) i firme „Srebrena malina“ o nabavci respiratora iz Kine, s mogućnošću poništavanja ovog ugovora.

Na 5. strani donosimo razgovor sa direktorom "Elektroprijenosa BiH" Matanom Žarićem.

Na stranama Globusa pročitajte: Brazil novi epicentar pandemije, umiru i medicinski radnici.

 Centralna izborna komisija (CIK) BiH raspisala je prekjučer međunarodni tender za usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za lokalne izbore u BiH koji će biti održani 15. novembra, saznaje „Avaz“.

“Avaz” na licu mjesta na poddionici puta Ponirak - Vraca Koridora 5C.

Vlada Kantona Sarajevo donijela je Program kratkoročnih i srednjoročnih mjera od značaja za ublažavanje negativnih ekonomskih posljedica na privredu u KS izazvanih koranavirusom.

Na stranama Crne hronike čitajte o nesretnim slučajevima; Kada lovac postane lovina. U potrazi za divljači nehotice ubijaju i prijatelje.

Jet-set donosi razgovor sa Adnanom Đindom, v. d. umjetničkim direktorom Baleta: 70 godina postojanja možemo nazvati od "Žetve" do pandemije.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam i brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta. Upravni odbor Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine još uvijek se nije uspio ni sastati, a kamoli odlučiti o sezoni u rukometnim takmičenjima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.