U SALI GRADSKE SKUPŠTINE

Verifikovana koalicija “Doboj u srcu”: Probosanske snage pokušat će da postanu faktor koji će odlučivati o svojoj sudbini

Potpredsjednik SBB-a Admir Čavka pozvao je i ostale probosanke snage da se pridruže koaliciji “Doboj u srcu”

U Doboju potpisan koalicioni sporazum. Avaz

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

23.7.2020

Savez za bolju budućnost BiH, DF, Nezavisna lista Doboj danas su u Doboju potpisali koalicioni sporazum "Doboj u srcu" za predstojeće lokalne izbore.

U prepunoj sali gradske skupštine Grada Doboj, poštujući mjere zaštite od koronavirusa, usaglašeno je da će probosanske snage pokušati da postanu faktor koji će odlučivati o svojoj sudbini. 

Sala gradske skupštine Grada Doboj. Avaz

Potpredsjednik SBB-a Admir Čavka pozvao je i ostale probosanke snage da se pridruže koaliciji “Doboj u srcu” te da, poučeni ranijim iskustvima, ispravimo greške iz prošlosti kada su se povratnici dijelili na više frakcija. 

Selvid Hurtić, predsjednik Nezavisne liste Doboj, naglasio je da je ova koalicija ubjedljivo najjači politički subjekt u gradu Doboju te da su ubjeđeni da će ovo postati dugotrajna priča koja će uvezati povratnički korpus. 

Predstavnik DF-a Muhamed Spahić izrazio je spremnost ovog političkog subjetka da podrži rad koalicije koja će dovesti povratnike u grad Doboj da konačno sami odlučuju o svojoj sudbini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.