REAKCIJE

Čolpa: Današnji linč GS-a od Slobodne Bosne je nezapamćen na političkoj sceni

Prema pouzdanim informacijama, navodni autor ovih bljuvotina je osoba zaposlena u Predsjedništvu BiH kojeg finansiraju poreski obveznici ove zemlje, naveo je Čolpa

Nihad Čolpa. Arhiv

Avaz.ba

28.7.2020

Predsjednik Građanskog saveza i zastupnik u Parlamentu Federacije BiH Nihad Čolpa oglasio se danas na Facebooku statusom: Današnji linč GS-a od strane Slobodne Bosne je nezapamćen na političkoj sceni u posljednjih dvadeset godina.

- Nikada se od samostalnosti Bosne i Hercegovine nije dogodilo da jedan medij napiše pet tekstova o jednoj političkoj stranci i jednom političaru u razmaku od 10 sati. Prema pouzdanim informacijama, navodni autor ovih bljuvotina je osoba zaposlena u Predsjedništvu BiH kojeg finansiraju poreski obveznici ove zemlje, a svoje tekstove u Slobodnoj Bosni navodno objavljuje preko svog prijatelja. I umjesto da Predsjedništvo ove zemlje radi na jačanju međunarodne pozicije BiH i susreće se s vodećim svjetskim državnicima, kabineti su posvećeni plasiranju tabloidnih tekstova u cilja obračuna s političkim neistomišljenicima.

Idemo do pobjede! - napisao je Čolpa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.