BANJA LUKA

Okončana redovna sjednica Narodne skupštine RS

Poslanici usvojili Godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za 2020. godinu

Okončana sjednica. Fena

Fena

6.10.2020

Narodna skupština Republike Srpske okončala je redovnu sjednicu u čijem su prvom nastavku danas poslanici usvojili Godišnji revizorski izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za 2020. godinu.

Narodna skupština primila je k znanju: Izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske o provedenoj finansijskoj reviziji Konsolidovanog godišnjeg finansijskog izvještaja za korisnike budžeta Republike Srpske za period 01.01.-31.12.2019. godine i Specijalni izvještaj Institucije ombudsmena za ljudska prava BiH o zastupljenosti konstitutivnih naroda i ostalih u institucijama, upravnim organizacijama i regulatornim tijelima BiH, Federacije BiH, Republike Srpske, Brčko distrikta BiH i kantonima Federacije BiH (prema budžetskim jedinicima), sa izuzetkom policijsko-bezbjednosnih struktura.

Poslanici su usvojili Informaciju o dugu sa stanjem na dan 31. 12. 2019. godine i Informaciju o implementaciji Strategije za suzbijanje nasilja u porodici Republike Srpske (2014-2019. godina).

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je u prvom dijelu 12. redovne sjednice, 24. septembra, šest zakona, četiri nacrta zakona, dvije odluke i osam izvještaja o radu institucija i agencija Srpske, saopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću NSRS.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.