NESMOTRENA IZJAVA

Je li Čedomir Jovanović otkrio postojanje svebošnjačkog dogovora u Mostaru

Hrvatska republikanska stranka optužuje savjetnika Željka Komšića

Čedomir Jovanović. Arhiv

Fu. M.

18.12.2020

Hrvatska republikanska stranka, koju predvodi Slaven Raguž, piše u sapćenju kako je savjetnik Željka Komšića, Čedomir Jovanović, otvoreno priznao da je, ipak, postojao projekt o koordiniranom nastupu bošnjačkih stranaka na izborima u Mostaru.

- HRS je prvi javno govorio o koordiniranom nastupu bošnjačkih stranaka na izborima u Mostaru, posebno naglasivši činjenicu kako su stranke poput SDP-a, Naše stranke i dr., skinuli svoje tzv. lijeve maske i dokazali se ponovno kao bošnjačke nacionalne stranke. Pristajući na diktirani raspored kandidata na listama gdje su Hrvati većina, demaskirali su tu svoju pseudo lijevo orijentiranu politiku. To nam je priskrbilo brojne medijske napade, napade na osobnoj razini i gnusne klevete s njihove strane u kojima su, nemušto odbijali postojanje bilo kakvog projekta - objavio je čelnik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž.

Navodi kako je, gostujući u Dnevniku Federalne TV, ''savjetnik  Željka Komšića otvoreno priznao kako je, ipak, postojao projekt''.

- Na jednoj listi su i Bakir i Komšić, a napravili su u Mostaru dogovor s Našom strankom i SDP-om za neke izborne jedinice. Ono što se nije moglo dogoditi u Sarajevu, dogodilo se u Mostaru' - izjavio je Jovanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.