IZLIJEČILI SE OD KORONE

Kardinal Puljić i mons. Vukšić zahvalili osoblju Opće bolnice: Bili ste profesionalni, strpljivi i hrabri

Obojica želimo zahvaliti cjelokupnom medicinskom osoblju Covid odjela počevši od direktora Gavrankapetanovića, rekao kardinal Puljić

A. J.

12.2.2021

Puljić i Vukšić s direktorom Gavrankapetanovićem. Opća bolnica

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić i monsinjor Tomo Vukšić posjetili su danas Opću bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu gdje ih je primio prof. dr. Ismet Gavrankapetanović, prvi čovjek ove ustanove i dio osoblja Covid tima koje je bilo uključeno u njihovo nedavno liječenje.   

U srdačnom razgovoru kardinal Puljić i mons. Vukšić su izvjestili domaćine da se osjećaju dobro, nakon što su u decembru prošle godine uspješno prošli kroz iskustvo Covid-19, te su odali priznanje za pruženu zdravstvenu uslugu i iskazanu pažnju.

- Obojica želimo zahvaliti cjelokupnom medicinskom osoblju Covid odjela počevši od direktora Gavrankapetanovića. Bili ste profesionalni, humani, ljubazni, strpljivi i hrabri. Zadivljeni smo i zahvalni - kazao je kardinal Puljić.

Kao znak pažnje i prijateljstva poklonio je knjigu "Vrhbosanska mjesna crkva i njezin kardinal", koja je izašla povodom  75. godine života, 50 godišnjice svećeničke službe i 25 godina kardinalske službe Vinka Puljića te prigodno obilježje  Vrhbosanske nadbiskupije.


Direktor Gavrankapetanović se zahvalio gostima na posjeti i upoznao ih sa sadašnjom situacijom u ovoj zdravstvenoj  ustanovi. Poželio im je dobro zdravlje istakavši da su bili dobri i strpljivi pacijenti te da im je osoblje Opće bolnice uvijek na raspolaganju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.