BANJA LUKA

Stanivuković: Prijetnje blokadama su postale realnost, u teškoj smo situaciji

Ovo je prvi put da se Banja Luka nalazi u ovako nezavidnoj situaciji, koju je izvala nečija samovolja, ali nemamo pravo da odustanemo od puta promjena, smatra Dtanivuković

Draško Stanivuković. Facebook

Piše: Fu. M.

1.4.2021

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković razgovarao je danas sa rikovodiocima odjeljenja u Gradskoj upravi,a glavna tema bila je ta što ovaj grad još uvijek nema budžet.

- Sa rukovodiocima odjeljenja Gradske uprave danas sam satima razgovarao o novonastaloj situaciji, ali i o tome šta za naš grad znači ovo odbijanje budžeta od strane skupštinske većine.

Nažalost, njihove prijetnje blokadom su postale realnost, a one za naš grad znače nemogućnost isplate martovskih plata nekim od preduzeća i ustanova, a aprilske su neizvjesne za sve. Osim finansijskih transakcija, ne mogu da se provode ni javne nabavke, održavaju javni putevi, rasvjeta, semafori, zelene površine, vrši odvoz smeća i drugo.

Detalj sa sastanka. Facebook

- Ovo je prvi put da se Banja Luka nalazi u ovako nezavidnoj situaciji, koju je izvala nečija samovolja, ali nemamo pravo da odustanemo od puta promjena. Taj put smo započeli 16. novembra, dana kada je Dodik rekao da će se osvetiti Banjoj Luci za poraz - napisao je Stanivuković na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.