LOŠ POKUŠAJ HUMORA

Supruga pokojnog Želimira Altarca Čička odgovorila Zildžiću na sramotni komentar: "Je li Vas Boga strah?"

Ova neukusna šala naišla je na lavinu nevjerice i zgražanja među građanima BiH

Edina Gugać postavila Zildžića na pravo mjesto. Avaz

Piše: D. H.

4.4.2021

Salko Zildžić, predsjednik Gradskog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) Tuzla i bivši ispodprosječni kick-bokser, ponovo je neuspješno pokušao biti duhovit, pa je na svom Facebook profilu postavio montiranu fotografiju na kojoj su lideri stranaka Elmedin Konaković (NiP), Nermin Nikšić (SDP), Fahrudin Radončić (SBB) i Predrag Kojović (Naša stranka), aludirajući na pismo koje su upolesnici KCUS-a objavili o katastrofalnom stanju na Covid odjelu i pokušavajući politizira situaciju u kojoj ljudi umiru bez razloga.

Ovaj neukusna šala naišla je na lavinu nevjerice i zgražanja među građanima BiH, a jedan od onih koji se osvrnuo na Zildžićev post bio je i lider naroda i pravde Elmedin Konaković.

 

Reakcija Elmedina Konakovića. Printscreen Facebook

Konakoviću je replicirao sam nepismeni Zildžić, koji nas je počastio još jednim neinteligentnim i jadnim odgovorom koji prenosimo bez pravopisnih intervencija.

- Ovo vas uhvatila sve ista bolest kao i Kiflu. Kad čitam komentare kao da sam na nekoj utakmici pa se navijači opustili istina i suštini njima nije bitna. Bitno je navijati, pa slobodno nastavite ali ovako visokointelektualno kao idol vaš čestiti, napisao je nenavijački raspoloženi Zildžić.





Objava Salke Zildžića. Screenshot

Na ovo mu je replicirala Edina Gugać, supruga preminule sarajevske legende Želimir Altarca Čička, koja je besramnom Zildžiću podijelila svoje svjedonačstvo o drami koju je njen suprug prošao na KCUS-u, poručivši mu.

- Salko Zildžić, pročitajte ovo što sam napisala i samo ću Vas pitati, je li Vas Boga strah, što ste objavili, to što smo objavili?

Odgovor Emine Gugać. Screenshot

Shvativši valjda vlastitu sramotu i nedostojnost, Zildžić je ekspresno izbrisao svoj komentar.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.