LOŠ POKUŠAJ HUMORA

Supruga pokojnog Želimira Altarca Čička odgovorila Zildžiću na sramotni komentar: "Je li Vas Boga strah?"

Ova neukusna šala naišla je na lavinu nevjerice i zgražanja među građanima BiH

D. H.

Edina Gugać postavila Zildžića na pravo mjesto

Foto: Avaz


Salko Zildžić, predsjednik Gradskog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) Tuzla i bivši ispodprosječni kick-bokser, ponovo je neuspješno pokušao biti duhovit, pa je na svom Facebook profilu postavio montiranu fotografiju na kojoj su lideri stranaka Elmedin Konaković (NiP), Nermin Nikšić (SDP), Fahrudin Radončić (SBB) i Predrag Kojović (Naša stranka), aludirajući na pismo koje su upolesnici KCUS-a objavili o katastrofalnom stanju na Covid odjelu i pokušavajući politizira situaciju u kojoj ljudi umiru bez razloga.

Ovaj neukusna šala naišla je na lavinu nevjerice i zgražanja među građanima BiH, a jedan od onih koji se osvrnuo na Zildžićev post bio je i lider naroda i pravde Elmedin Konaković.

 
 • Reakcija Elmedina Konakovića

  Reakcija Elmedina Konakovića

  Foto: Printscreen Facebook


Konakoviću je replicirao sam nepismeni Zildžić, koji nas je počastio još jednim neinteligentnim i jadnim odgovorom koji prenosimo bez pravopisnih intervencija.

- Ovo vas uhvatila sve ista bolest kao i Kiflu. Kad čitam komentare kao da sam na nekoj utakmici pa se navijači opustili istina i suštini njima nije bitna. Bitno je navijati, pa slobodno nastavite ali ovako visokointelektualno kao idol vaš čestiti, napisao je nenavijački raspoloženi Zildžić.

 • Objava Salke Zildžića

  Objava Salke Zildžića

  Foto: Screenshot


Na ovo mu je replicirala Edina Gugać, supruga preminule sarajevske legende Želimir Altarca Čička, koja je besramnom Zildžiću podijelila svoje svjedonačstvo o drami koju je njen suprug prošao na KCUS-u, poručivši mu.

- Salko Zildžić, pročitajte ovo što sam napisala i samo ću Vas pitati, je li Vas Boga strah, što ste objavili, to što smo objavili?

 • Odgovor Emine Gugać

  Odgovor Emine Gugać

  Foto: Screenshot


Shvativši valjda vlastitu sramotu i nedostojnost, Zildžić je ekspresno izbrisao svoj komentar.

NA VRH

Podijeli članak na