REAKCIJE

Mustafić odgovorio Izetbegoviću: U svakom javnom istupu je advokat svoje supruge, to je nekulturno

Ne sluša savjete svojih iskusnijih članova niti osnivača SDA, poručio je Mustafić

E. H.

Dino Mustafić odgovorio Bakiru Izetbegoviću

Foto: Avaz


Građanski nekulturno, politički štetno, etički neprihvatljivo je da predsjednik najveće stranke u svakom javnom istupu jeste advokat svoje supruge i njenog profesiolnalnog i političkog angažmana, napisao je režiser Dino Mustafić komentarišući opravda pokušaj Bakira Izetbegovića da opravda haos na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, koji je proizvela njegova supruga i direktorica ove ustanove Sebija Izetbegović.

- Ne sluša savjete svojih iskusnijih članova niti osnivača SDA – naglasio je Mustafić.

  • Objava Mustafića na Twitteru

    Objava Mustafića na Twitteru

    Foto: PrintScreen


Podsjećamo, Bakir Izetbegović između ostalog kazao je da je prvo bilo da su respiratori loši, te da je sad problem što je Sebija ginekolog.

- Ona stoji uz njih, i oni nikada, pošto ja živim sa direktoricom KCUS-a iz dana u dan pratim tu situaciju, se nisu njoj javili. Ona je njih na kraju pozvala i pitala zar ćete otići s KCUS-a da ne porazgovarate s mnom. Pa kada su se neki od njih odazvali ona je pitala zašto meni niste rekli te stvari na koje se sada žalite? Mislim da se vještački pravi afera i da je cilj naravno SDA. Nije ovdje problem u Sebiji, ni u Novaliću ni u Bakiru Izetbegoviću, problem je u tome što neko želi da ukloni SDA i sjedne u poziciju SDA – kazao je Izetbegović.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na