SAOPĆENJE

SBB-u se u Mostaru pridružilo 127 novih članova

Radončić je kazao da je SBB, kao stranka centra, sa svojim izvornim principima, koji ekonomiju i borbu protiv siromaštva stavlja u vrh prioriteta, neophodna Bosni i Hercegovini i bošnjačkom narodu

Piše: A. J.

2.6.2021

Nakon svečanog dijela programa, predsjednik SBB-a prošetao je Mostarom. SBB

Savezu za bolju budućnost BiH pristupilo je 127 novih članova u Mostaru. Tim povodom sinoć je u gradu na Neretvi održana svečanost, kojoj je prisustvovao i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

Nakon uručivanja članskih kartica, novim članovima, među kojima je najviše mladih, obratio se predsjednik Radončić.

On je, između ostalog, kazao da je SBB, kao stranka centra, sa svojim izvornim principima, koji ekonomiju i borbu protiv siromaštva stavlja u vrh prioriteta, neophodna Bosni i Hercegovini i bošnjačkom narodu.

Povjerenica SBB-a za HNK Lejla Lizde i predsjednica GO SBB-a Alma Pašić u svom obraćanju su navele da Savez u Hercegovini svakim danom jača i da će se taj trend sigurno nastaviti.

Nakon svečanog dijela programa, predsjednik SBB-a prošetao je Mostarom i u vrlo ugodnoj atmosferi družio se s građanima i novim članovima SBB-a.

Zbog poštivanja svih propisanih epidemioloških mjera uručivanje kartica i skup održani su u odvojenim prostorijama, saopćeno je iz SBB-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.