GOSTOVAO NA BHRT-U

Konaković potvrdio: Narod i pravda će imati kandidata za Predsjedništvo BiH

Bakir Izetbegović neće biti predsjednik jer ono što on sada radi je skandal u kojem mu i lijeva i desna ruka, i Seka i Osmica imaju problem sa diplomama, rekao je je Konaković

Konaković: Bakir neće biti predsjednik. BHRT

M. Aš.

22.6.2021

Lider Naroda i Pravde (NiP) Elmedin Konaković gostovao je danas na BHT1 kod novinara Elvira Bucala. Bilo je govora o više aktuelnih tema.

Govoreći o radu Trojke u Kantonu Sarajevo kazao je da Trojka itekako radi.

 - Trojka radi u Kantonu Sarajevo. Bilo je do sad nekoliko argumentovanih zamjerki, ali popravljamo, radimo. Kako pandemija jenjava dolaze do izražaja svi drugi resori. Mi ne lažemo naše glasače, prihvatamo kritiku - rekao je Konaković.

Kazao je i kako je proteklih nekoliko mjeseci proveo na terenu po cijeloj BiH šireći strukture NiP-a, te da takav ozbiljan rad ne dozvoljava da NiP nema svog kandidata za člana Predsjedništva.

“Bakir Izetbegović neće biti predsjednik jer ono što on sada radi je skandal u kojem mu i lijeva i desna ruka, i Seka i Osmica imaju problem sa diplomama, dakle sa fundamentalnim stvarima. Narod i Pravda će imati kandidata za člana Predsjeništva BiH. Ne mogu sa sigurnošću reći da ću to biti ja, ima nekoliko ozbiljnih kandidata. Nama ne predstavlja smetnju da i SDP ima svog kandidata, oni su velika stranka, Naša stranka također imat će neke svoje stavove po tom pitanju, ali bez obzira na sve Trojka će opstati i pobjediti će na naredim izborima -  zaključio je Konaković

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.