SUPRUGA DIREKTORA OSA-E

Otkud turbofolk pjevačici informacija da su SIPA i FUP odbili uhapsiti Osmicu?

Nije poznato odakle njoj, pjevačici i uposlenici "BH Pošte", operativni podaci iz SIPA-e i FUP-a ukoliko je tačno ono što iznosi na društvenim mrežama

PRESS

15.7.2021

Mehmedagić je inače veoma aktivna na društvenim mrežama. Društvene mreže

Turbofolk pjevačica Amela Šehović-Mehmedagić, inače supruga kompromitiranog direktora OSA BiH Osmana Mehmedagića, oglasila se na Facebooku u povodu hapšenja njenog supruga, a koji se sumnjiči za krivotvorenje fakultetske diplome, zloupotrebu položaja i pranje novca, piše portal PRESS.


Mehmedagić je inače veoma aktivna na društvenim mrežama i često komentariše aktuelna politička dešavanja u BiH. Ranije je čak znala putem svog Facebooka komentarisati, ali i najavljivati operacije OSA-e.

Tako je u današnjem postu otkrila i kako ona – turbo folk pjevačica i uposlenica JP "BH Pošte" – ima saznanja da su FUP i SIPA odbili sprovesti naredbu Tužilaštva BiH i uhapsiti njenog supruga. Nije poznato odakle njoj, pjevačici i uposlenici "BH Pošte", operativni podaci iz SIPA-e i FUP-a ukoliko je tačno ono što iznosi na društvenim mrežama.

Bilo bi zanimljivo čuti šta o svemu kažu SIPA i FUP. Odnosno da li Amela Šehović laže ili su stvarno odbili sprovesti naredbu Tužilaštva BiH i o tome podnijeli izvještaj turbo folk pjevačici. Treba istaći kako ni SIPA, a ni FUP nisu policijske agencije koja su tu da odbijaju zahtjeve po nečijoj želji već da sprovode naredbe nadležnih pravosudnih organa, piše PRESS.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.