PANDEMIJA

U Banjoj Luci vakcinacija bez najave

Građani će moći da prime vakcinu od 14. do 19. sati

Vakcinacija bez najave. Arhiva

Ad. A. / Srna

9.8.2021

Stanovnici Banje Luke danas će, bez prethodnog zakazivanja, na Banjalučkom sajmu moći da se vakcinišu prvim dozama vakcina AstraZeneca i Pfizer.

Građani će moći da prime vakcinu od 14. do 19. sati, potvrđeno je Srni iz Doma zdravlja.

Vakcinacija će sutra biti obavljana, bez prethodnog zakazivanja, od 15. do 19. sati prvim dozama vakcina AstraZeneca i Sputnjik , a u srijedu, 11. avgusta od 14. do 19. prvim dozama vakcina AstraZeneca i Pfizer.

Od četvrtka, 12. avgusta do subote, 14. avgusta na vakcinalnom punktu u hali banjalučkog velesajma biće vršena revakcinacija stanovništva po pozivu iz Doma zdravlja.

Iz Doma zdravlja navode da se ove sedmice nastavlja vakcinacija i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine, a prijavljeno je 269 građana.

Vakcinacija će danas biti vršena u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica, sutra u ambulantama Vrbanja, Zalužani i Mišin Han, a u srijedu, 11. avgusta, u ambulantama Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac.

U četvrtak, 12. avgusta, vakcinacija će biti obavljana u ambulanti porodične medicine Agino Selo, a u petak, 13. avgusta, u ambulantama porodične medicine Borkovići i Bronzani Majdan


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.