NAROD APSURDA

Prof. Skelić: Milionom iz jetimske vreće plaća vjenčanje svoje miljenice, dok neki roditelji sakupljaju po marku za liječenje svog djeteta

Gadim se samome sebi, što još uvijek vjerujem da će se probuditi klica razuma u bezumlju idolatrija, napisao je Skelić

A. J.

30.8.2021

Skelić: Društvo depresije i apatije. Facebook

Vjenčanje Jasmine Izetbegović, unuke Alije i kćerke Bakira i Sebije Izetbegović, i njenog izabranika Ćamila Humačkića, vlasnika IT firme u Njemačkoj, koje je, kako su neki mediji pisali koštalo oko milion KM, bila je vijest u gotovo svim regionalnim medijima.

Prof. dr. Dženan Skelić na svom Facebook profilu prokomentarisao je i najoštrije osudio čitavu “pompu” oko vjenčanja, te između ostalog poručio svojim prijateljima da ko god smatra da je Alijina unuka zaslužila vjenčanje od milion maraka u državi koju godišnje napusti 100.000 naše djece, taj neka se izbriše iz njegovih prijatelja kako stvarnih tako i virtualnih!

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

- Narod apsurda, narod koji se kune u jednoga Boga a klanja se i služi idolima mrtvih “vođa” i njihovih potomaka!

Ko god smatra da je Alijina unuka zaslužila vjenčanje od milion maraka u državi koju godišnje napusti 100.000 naše djece, taj nek se izbriše iz mojih prijatelja kako stvarnih tako i virtualnih!

U društvu depresije i apatije, beznađa i besperspektivnosti koje svakoga dana ima sve manje stvarnih a sve više imaginarnih stanovnika ne graniči sa ludilom već jeste čisto ludilo podržavati nekoga ko milionom iz jetimske vreće plaća vjenčanje svoje miljenice, dok neki roditelji sakupljaju po marku za liječenje svog djeteta!

Gadi mi se moj vlastiti narod.

Gadim se samome sebi, što još uvijek vjerujem da će se probuditi klica razuma u bezumlju idolatrija - napisao je Skelić.

Status koji je objavio Skelić. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.