TRAJE DO 31. JANUARA

U Banja Luku stigla zimska čarolija: Svečano upaljene i novogodišnje lampice i lampioni

Posjetioci mogli da uživaju u čaroliji manifestacije koja će upotpuniti i uljepšati predstojeće praznike u gradu na Vrbasu

E. Ć.

2.12.2021

Fotografije sa otvorenja "Banjalučke zime" - Avaz
Dnevni avaz
Fotografije sa otvorenja "Banjalučke zime" - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Zimska čarolija je stigla u Banja Luku. U Parku “Petar Kočić” svečano su upaljene i novogodišnje lampice i pušteni lampioni, te su posjetioci mogli da uživaju u čaroliji manifestacije koja će upotpuniti i uljepšati predstojeće praznike u gradu na Vrbasu.

Povodom otvorenja "Banjalučke zime" na društvenim mrežama se oglasio gradonačelnik Draško Stanivuković.

Zajedno sa našim sugrađanima, uz muziku, sjaj na hiljade lampica i puštanje lampiona, zvanično smo otvorili manifestaciju "Banjalučka zima" koja će trajati sve do 31. 01. 2022. godine. Posjetioci "Banjalučke zime" ove godine će moći uživati u bogatoj ponudi hrane i pića, najvećem klizalištu u centru grada, ali i mnoštvu sadržaja u sklopu zabavnog parka - naveo je Stanivuković, te dodao:

- Pred nama je mnogo zanimljivih događaja, obilježavanja novogodišnjih praznika na Trgu Krajine uz hitove regionalnih zvijezda, ali i bogat sadržaj za naše najmlađe. Banja Luka će i ove godine imati šta da pokaže. Vidimo se u srcu Banja Luke - poručio je banjalučki gradonačelnik Stanivuković.

Objava Stanivukovića na Facebooku. screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.