NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ramić optužen, Bakirov zet "na čekanju"?

U današnjem printanom izdanju donosimo analizu: Je li lider SNSD-a priredio najveći blef do sada - Nema ni prebijene pare za Dodikove nove institucije

Piše: A. Č.

10.12.2021

Naslovnica Dnevnog avaza. Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Ramić optužen, Bakirov zet "na čekanju"?

Pročitajte zašto raste panika u Obavještajno-sigurnosnoj agenciji BiH, s direktorom Osmanom Mehmedagićem Osmicom na čelu. Otkrivamo kako je Sky "pohvatao" Osmicine ljude. 

Važe li za porodicu Izetbegović drugi zakoni? Predmetom “Zadruga” obuhvaćeno više od 400 i optuženo 30 osoba, međutim, zašto se za pojedince optužnice “štekaju”: Ramić optužen, Bakirov zet "na čekanju"?

Komentar dana pisao je Miralem Aščić: Bakirov Jasmin.

U današnjem printanom izdanju donosimo analizu: Je li lider SNSD-a priredio najveći blef do sada - Nema ni prebijene pare za Dodikove nove institucije.

Dosta je rata. Za "Avaz" govori politički analitičar Dušan Janjić: Sudbina BiH je u EU i NATO-u.

Ličnost dana je Emela Burdžović: S leda, pa u rebra.

Donosimo i detalje „Azrinog Preholiday Partya”. Na zabavi koju je organizirala grupacija “Avaz” okupile su se brojne zvijezde regiona, a u printanom izdanju pročitajte i koje.

Na stranama Mozaika pročitajte bolnu ispovijest Hasana Kadirića, rudara koji je preživio nesreću u „Đurđeviku“: Ne spavam nikako, ne mogu, ode mi misao na Raifa...

Dvojica maloljetnika Alija Šeho (17) i Eldin Dogan (17) te 24-godišnji Džejlan Elkaz iz Donjeg Vakufa poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Bugojna. Danas je dženaza nastradalim mladićima, a u Donjem Vakufu proglašen je Dan žalosti.

Na stranama Sporta donosimo razgovor s Feđom Dudićem, šefom stručnog štaba Veleža: Pregovaramo sa zvučnim pojačanjima.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.