"INSTANT PATRIOTE"

Salatić: Da nije povučen Inckov zakon, pa SNSD trči u sarajevske fotelje?

Nismo skinuli ni barjake od proslave 9. januara a instant patriote iz SNSD-a pokazale su da su fotelje i prljavi novac jedini pokretački motiv te političke ogranizacije, kaže Salatić

Stevan Salatić reagirao na izjave Kovačevića iz SNSD-a. SDS

Piše: E. T.

15.1.2022

Da li je slučajno povučen Inckov zakon o zabrani negiranja genocida ili je poljoprivredno zemljište i šume vraćeni Republici Srpskoj a strane sudije ispraćene iz BiH, pa SNSD hitno žuri da opet zasjedne u sarajevske fotelje – upitao je Stevan Salatić, šef Sektora za politiku i medije SDS-a reagujući na izjave Radovana Kovačevića, portparola SNSD-a.

- Nakon što su pokazali da im ne smeta novac Fadila Novalića za dokapitalizaciju HET-a kojim treba da kupe još jedne izbore, novi fok iz SNSD-a. Više im ne smetaju ni mrske sarajevske fotelje u koje će opet da radu zasjednu! Ganjajući novac za još jedne izbore, izazvat će samo dokapitulaciju Republike Srpske – sugerisao je Salatić.

On kaže da su lažni patriotizam SNSD-a prozreli građani i da SNSD-u više ne pomaže sve da u izbornu kampanju ulože sve opljačkane milione koje su uzeli od naroda u poslednjih 16 godina.

- Nismo skinuli ni barjake od proslave 9. januara a instant patriote iz SNSD-a pokazale su da su fotelje i prljavi novac jedini pokretački motiv te političke ogranizacije. Ali neka znaju da ta njihova lažna politika ima rok trajanja a to je 2. oktobar 2022. godine – zaključio je Salatić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.