SELO GORI, A BABA...

Najla Muratović (SDA) u vrijeme otkazivanja vanredne sjednice skupštine USK objavila fotografije iz hotela

Ne mora značiti da je u vrijeme otkazivanja sjednice bukvalno bila u ovom hotelu ali je činjenica da je fotografije, bez obzira kada su nastale, objavila jučer

Ni Najla Muratović nije bila na sjednici Skupštine USK. RTV USK / Instagram

Piše: E. T.

25.1.2022

U Bihaću je jučer otkazana vanredna sjednica Skupštine Unsko - Sanskog kantona. S obzirom da se terminu za održavanje ove sjednice odazvalo 15 zastupnika, sjednica je morala biti otkazana zbog nedostatka potrebnog broja zastupnika za njen rad. 


Objava Najle Muratović na Instagramu. Screenshot

Jednostavno, zastupnici opozicije nisu došli, što je predsjedavajući Skupštine USK Razim Halkić prokomentirao kako je ovo izborna godina te da je, prema njegovom mišljenju, cilj da se zauzme određena startna pozicija, proizvodeći haos u kantonu.


Fotografije iz hotela Kostelski buk u Bihaću. Instagram

Među onima koji nisu došli na održavanje vanredne sjednice, na kojoj je trebao biti razmatran i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja USK-a za 2022. godinu i Odluku o načinu izvršavanja Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja USK-a za 2022. godine, je i Najla Muratović, zastupnica Stranke demokratske akcije (SDA).


Najla Muratović zastupnica SDA u Skupštini USK. Instagram

Muratovićka je u vrijeme otkazivanja ove sjednice objavila dvije fotografije iz bihaćkog hotela Kostelski Buk. 

Važno je naglasiti da ne mora značiti da je u vrijeme otkazivanja sjednice bukvalno bila u ovom hotelu ali je činjenica da je fotografije, bez obzira kada su nastale, objavila jučer kada nije bilo uslova za održavanje vanredne sjednice. 



Sjednica jučer otkazana. RTV USK

Poslala je i poruku opisom: - Gdje god kročiš da vrijeme stane.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.