ČLANICA GLAVNOG ODBORA SDS

Pandurević: Veliki Srbi su mrsko Tužilaštvo BiH počastili sa 450.000 KM

Ukoliko bi se sve prepreke preskočile, izbori bili raspisani bez novog zakona, a hrvatski narod odlučio da ih bojkotuje, onda se otvara pitanje smisla i legitimiteta takvih izbora

Pandurević: Slijedi mostarizacija BiH. AGENCIJE

S. S.

22.2.2022

Aleksandra Pandurević, članica Glavnog odbora SDS, kaže da će se po svemu sudeći obistiniti tvrdnje da slijedi mostarizacija BiH i da izbora ove godine neće biti.

Ona kaže da je kristalno jasno da HDZ ne želi više ulaziti u izbore bez novog Izbornog zakona i da postoji mnogo načina da ih spriječe ukoliko zakon ne bude usvojen.


HDZ ima saveznike

- Vjerujem da HDZ nije sam i da ima i saveznike. Čak i ukoliko bi se sve te prepreke preskočile, izbori bili raspisani bez novog zakona, a hrvatski narod odlučio da ih bojkotuje, onda se otvara pitanje smisla i legitimiteta takvih izbora. Sviđalo nam se ili ne, meni se čini da su sve karte kod Dragana Čovića - navodi Pandurević.

Komentirajući povratak SNSD-a u institucije BiH Pandurević je kazala da je i više nego očigledna kapitulacija SNSD-a i podsjetila da su njihovi kadrovi u Vijeću ministara omogućili da Tužilaštvo BiH, koje su toliko kritikovali, bude darovano sa 450.000 KM.


Raspakivanje Sky aplikacije je čudo!

- Da budemo načisto, nisu ni napuštali institucije. Vijeće ministara je održalo tri sjednice od kraja novembra do kraja decembra. Nekoliko dana pred posebnu sjednicu Narodne skupštine bila je i četvrta sjednica Vijeća ministara. Dodikovi “veliki Srbi” oličeni u Zoranu Tegeltiji i Staši Košarcu su u decembru darivali mrsko im Tužilaštvo BiH, koje inače ukidaju, sa 450.000 KM. Izgleda da je raspakivanje Sky aplikacije čudo! Svi su odjednom dobri, zaboravljaju šta su jučer pričali, vole policiju i dive se Tužilaštvu BiH - kazala je Pandurević.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.