TAKO TVRDI

Željanin: Policija i MUP RS pokazali da su najefikasnija bezbjednosna struktura u BiH i regionu

Sada ostaje drugi dio priče da sav taj posao bude završen do kraja, odnosno da se eventualni budući počionici ne dovedu u poziciju da počine ovakvo ili slično djelo, rekao je Željanin

Slobodan Župljanin. Screenshot / RTRS

E. Ć. / RTRS

28.3.2022

Policija i MUP Republike Srpske još jednom su pokazali da su najefikasnija bezbjednosna i policijska struktura u BiH i regionu, rekao je u Јutarnjem programu RTRS-a Slobodan Župljanin, dekan Fakulteta za bezbjednost i zaštitu Banja Luka.

Župljanin je, govoreći o hapšenju osumnjičenih za ubistvo načelnika prijedorske krim-policije Radenka Bašića, rekao da je policija u vrlo kratkom roku uradila sve što je potrebno u vezi hapšenja osumnjičenih što dovoljno govori o njenoj efikasnosti.

- Sada ostaje drugi dio priče da sav taj posao bude završen do kraja, odnosno da se eventualni budući počionici ne dovedu u poziciju da počine ovakvo ili slično djelo. Da bi se to postiglo, potrebno je da ne dolazi do prekida u lancu struktura koje se bave ovim poslom a to su policija, tužilaštvo i sudovi i da sve karike funkcionišu na svoj način - rekao je Župljanin u emisiji RTRS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.