SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Radončić uputio čestitku reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću i svim vjernicima povodom ramazana

Ovi odabrani dani bit će nam nova prilika da ne zaboravimo sve one kojima je naša pomoć potrebna i da budemo na usluzi bolesnima i siromašnima, istakao je predsjednik SBB-a

Pres centar SBB-a

1.4.2022

Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a. Press-centar SBB-a

Predsjednik Saveza za bolju budućnost, Fahrudin Radončić, povodom nadolazećeg mubarek mjeseca ramazana, uputio je čestitku reisu-l-ulemi dr. Huseinu ef. Kavazoviću, svim pripadnicima Islamske zajednice BiH u domovini i dijaspori, kao i svim muslimanima širom svijeta.

- Dragi braćo i sestre, želim da ovaj odabrani mjesec posta i ibadeta provedete u zdravlju i sreći, posvećeni molitvama i dovama Uzvišenom Allahu, dž. š. Ramazan je mjesec oprosta i vjerujem da ćemo ga provesti u ibadetu i duhu razvijanja i poboljšanja naših međusobnih, prijateljskih i komšijskih odnosa. Ovi odabrani dani bit će nam nova prilika da ne zaboravimo sve one kojima je naša pomoć potrebna i da budemo na usluzi bolesnima i siromašnima.

Uz molbu Allahu, dž. š., da svima olakša dane posta i da primi sve naše dove, želim da ovaj mubarek mjesec provedete sa svojim porodicama, ispunjeni zadovoljstvom, svaki dan željno iščekujući sehure i iftare - poručio je predsjednik SBB-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.