SAOPĆENJE

Dr. sci. Senad Salkić: SBB će ostvariti svoje ciljeve i u Tuzli ćemo biti na poziciji koja nam pripada

Izražena je spremnost da aktivnosti počnu odmah, a nakon preleminarne analize optimizam je i povećan jer je utvrđeno da je veliki broj članova po ograncima izrazio spremnost da radi i djeluje na daljnjem jačanju Saveza

Sa današnje sjednice Gradskog odbora SBB-a Tuzla. SBB

S. S.

2.4.2022

Nakon imenovanja dr. sci. Senada Salkića za povjerenika Gradskog odbora SBB-a Tuzla danas je održan prvi sastanak kome je prisustvovalo više od 30 članova, istaknutih i uglednih Tuzlaka.

Na sastanku je vođena vrlo konstruktivna rasprava i dogovorene su prve aktivnosti koje će provoditi već formirani timovi. U veoma pozitivnoj atmosferi svi prisutni su izrazili zadovoljstvo reorganizacijom Gradskog odbora Tuzla.


Gradski odbor SBB-a Tuzla. SBB

Izražena je spremnost da aktivnosti počnu odmah, a nakon preleminarne analize optimizam je i povećan jer je utvrđeno da je veliki broj članova po ograncima izrazio spremnost da radi i djeluje na daljnjem jačanju Saveza.

Izuzetno sam zadovoljan odzivom i sastavom pristunih na prvom sastanku kojeg sam sazvao gdje su se svi stavili na raspolaganje, te su konstruktivnim prijedlozima već pomogli u postavljanju okvira djelovanja u narednom periodu. Nakon današnjeg sastanka sam uvjeren da će SBB ostvariti svoje ciljeve i u Tuzli ćemo biti na poziciji koja SBB-u i pripada – rekao je Salkić.


Gradski odbor SBB-a Tuzla. SBB

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.