NA VIŠE LOKACIJA

Povodom godišnjice formiranja Armije RBiH osnovna škola iz Mostara snimila spot za pjesmu “Ljiljani zlatni”

Vrlo je važno poznavati svoju historiju, jer da nije bilo Armije Republike Bosne i Hercegovine, ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine, poručili su

A. O.

15.4.2022

Učenici osnovne škole - Avaz
Detalj iz spota - Avaz
Snimljen spot - Avaz
Spot snimljen na više lokacija - Avaz
Formirana Armija RBiH - Avaz
+1

Povodom 30. godišnjice formiranja Armije Republike Bosne i Hercegovine, Osnovna škola “Mujaga Komadina” iz Mostara, snimila je spot za pjesmu “Ljiljani zlatni”.

Spot je sniman na više lokacija na području Mostara, vodopada Kravice u Ljubuškom i Blagaja. Prelijepi kadrovi naše domovine Bosne i Hercegovine, čistoća dječijih srca i ljepota njihovih glasova, zaista će vas ostaviti beh daha.

- Vrlo je važno poznavati svoju historiju, jer da nije bilo Armije Republike Bosne i Hercegovine, ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine - poručili su.

Armija Republike Bosne i Hercegovine je vojska koja je, braneći multietničku državu BiH, branila i jednu od temeljnih ideja civilizacija – ideju da ljudi različitih vjera i kultura mogu živjeti zajedno.

Mlade generacije trebaju razvijati ljubav prema svemu lijepom i pogled usmjeriti ka budućnosti, a svoju snagu i ljubav prema domovini pokazati znanjem i naukom, kazali su iz ove škole.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.