GODIŠNJICE

Predsjednik SBB-a čestitao Dan Armije RBiH

U današnjem vremenu velikih izazova, borbe za živote i zdravlje naših sugrađana, Dan Armije nas podsjeća na sve hrabre i čestite borce

Fahrudin Radončić: Čvrsto opredjeljenje da nastavimo graditi Bosnu i Hercegovinu, zemlju reda, prosperiteta i ravnopravnih građana. Arhiv

Avaz.ba

14.4.2020

Predsjednik Saveza za bolju budućnost i Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, uputio je čestitku povodom Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine. 

- Pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobiliziranim borcima, nosiocima ratnih priznanja i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, kao i svim građanima, čestitam 15. april – Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine.

U današnjem vremenu velikih izazova, borbe za živote i zdravlje naših sugrađana, Dan Armije nas podsjeća na sve hrabre i čestite borce, koji su svojim časnim zalaganjem našu domovinu odbranili od agresije, a našem narodu donijeli mir i slobodu.

S posebnim poštovanjem sjećamo se poginulih pripadnika Armije, koji su za svoju domovinu dali ono najvrednije, svoje živote. Ovo je prilika da iskažemo našu nesebičnu podršku njihovim porodicama i čvrsto opredjeljenje da nastavimo graditi Bosnu i Hercegovinu, zemlju reda, prosperiteta i ravnopravnih građana, za kakvu smo se u najtežem periodu njene svijetle historije zajedno borili i kakvu ćemo i u budućnosti sigurno imati - kaže se u čestitci predsjednika SBB-a Radončića.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.