VERBALNI DELIKT?

Zbog vrijeđanja premijera Ružnića na Facebooku: Bišćanin kažnjen sa 300 KM

Para nemam, liječim ženu od karcinoma pluća, prodao sam sve što sam mogao da je spasim, poručio je ogorčeni Brzović

Mustafa Ružnić, premijer USK. AGENCIJE

S. S.

17.8.2022

Stanovnik Unsko-sanskog kantona Bruno Brzović objavio je kako mu je MUP USK izdao prekršajni nalog radi vrijeđanja premijera ovog kantona Mustafe Ružnića, što je izazvalo burne reakcije.

Brunu Brzovića, kako je objavio na Facebooku, Policijska uprava Bihać je kaznila sa 300 KM zbog vrijeđanja na društvenim mrežama.

- Imenovani je počinio prekršaj iz oblasti javnog reda i mira upućivanjem prijetnji, vrijeđanjem i omalovažavanjem na društvenoj mreži Facebook premijera Vlade USK-a Mustafe Ružnića - piše u opisu prekršaja.

Brzović je kazao da je kažnjen zbog iznošenja istine o drvnoj mafiji i nezakonitom zapošljavanju u šumama USK čiji resor pripada stranci A-SDA, koja je u međuvremenu postala NES.

- Para nemam, a i da imam neću platiti, nego ću radije odležati u zatvoru, jer sam Titin inžinjer i u zatvoru ću brati voće i povrće, ali neću platiti u tvoj budžet.

Poručio je da će ubuduće ići još jače sa napadima.

- Para nemam, liječim ženu od karcinoma pluća, prodao sam sve što sam mogao da je spasim, nisam dao feninga doktorima u Zagrebu, osim slika i motiva bihaćke Une i bezbroj tepsija baklave, ali tvoj tvoj lopovski budžet puniti neću. Sad ću još više iznositi istinu i činjenicu oligarhijskog vladanja hobotnice ASDA u Unsko-sanskom kantonu. Kazna je ionako veća od moje penzije. Samo da narod zna šta se radi ovdje u Bihaću, a mnogi ugledni ljudi će ovo pročitati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.