SVEČANO OTVORENJE

Banja Luka dobila novu plažu na Vrbasu

Na obali su uređeni potporni zidovi, u sklopu ove plaže nalazi se i novi dok i novo dajak pristanište, navode iz banjalučke Gradske uprave

A. Č. / Anadolija

25.8.2022

Investicija koštala je oko pola miliona KM. Anadolija

U Banja Luci je danas svečano otvorena nova, uređena plažu na obali Vrbasa sa šetalištem i mnoštvom drugih sadržaja u naselju Toplice, javlja Anadolija.

- Ovo mjesto nije samo prva plaža, ovo je i novo izletište, mjesto na kojem naši sugrađani mogu uživati ne samo tokom ljetnih mjeseci, već svakog dana u godini - rekao je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pozivajući sve sugrađane i turiste da posjete i uživaju u novouređenoj oazi uz Vrbas.

Kako je istakao ova .

- Na samoj obali uređeni su potporni zidovi, u sklopu ove plaže nalazi se i novi dok, ali i novo dajak pristanište, koje će svakako upotpuniti sve naše sadržaje, posebno one turističke. Poseban akcenat prilikom građenja ove plaže, bio je svakako na infrastrukturnim radovima u zemlji i iznad zemlje, a tu je i mobilijar koji će koristiti svi naši sugrađani", izjavila je savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.