NOVOGODIŠNJA NOĆ

Tomislav Cvitanušić objavio poruke koje je dobio nakon kritike lošeg ozvučenja na koncertu "Dubioze kolektiv"

Naime, organizatori, raja iz VIP zone pored bine, ekipa u Kamernom teatru, te oni koji su bili u prvih nekoliko redova, su jednoglasni da je bilo odlično i da nikad nisu imali bolji doček Nove godine, napisao je Cvitanušić

Cvitanušić: Svi oni, njih preko 1000, se također slažu da je razglas bio vrhunski.. FACEBOOK / AVAZ

Piše: A. O.

2.1.2023

Sportista Tomislav Cvitanušić oglasio se javno povodom polemike oko novogodišnjeg nastupa "Dubioze kolektiv". On je na Facebooku napisao ironično izvinjenje svima onima koji se nisu slagali s njegovim mišljenjem da je ozvučenje na koncertu Dubioze kolektiv bilo očajno.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti: 

Želim da uputim javno izvinjenje zbog prethodnog posta u kojem sam skupio hrabrost i usudio se uputiti kritiku na račun lošeg razglasa na koncertu Dubioze na dočeku Nove Godine u Sarajevu.

Naime, organizatori, raja iz VIP zone pored bine, ekipa u Kamernom teatru, te oni koji su bili u prvih nekoliko redova, su jednoglasni da je bilo odlično i da nikad nisu imali bolji doček Nove godine. Ne sumnjam u to. Svi oni, njih preko 1000, se također slažu da je razglas bio vrhunski. 

Također ću izdvojiti i nekoliko bisera/argumenata da se nasmijemo, ipak je još praznično raspoloženje:


Objava Cvitanušića na Facebooku. PRINTSCREEN / FB

Razglas je bio dobar, ali slab, jer se nije planiralo toliko posjetilaca (a kontrola ulaza se uredno planirala kod BBI, ako se za ne daj Bože popuni ispod Čeke).

Ko ti je kriv što nisi došao na vrijeme i stao u prvi red.

Što nisi nazvao i fino došao u VIP zonu pored bine, ti si naš (FGR varijanta).

Uvijek ti nešto smeta, ako ti ne valja idi odavde.

Živjeli, jedva čekam objašnjenje i reakciju nadležnih, što više odužuju samo će im biti gore. Idem sada po kokice - poručio je Cvitanušić. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.